100 års Jubileumsfest 16. april

Jubileumsfesten går av stabelen Lørdag 16.April og er for klubbens medlemmer og inviterte gjester.

Det er påmeldt over 150 gjester til vår store jubileumsfest og festkomiteen og styret gleder seg stort til festen.

Festen starter kl.1700 og den første timen skal vi mingle og ha en kort regatta med inviterte lag.   Vi går til bords kl.1800 og har et variert program for kvelden.  Det blir et kort kåseri om klubbens historie ved forfatter av jubileumsboken Jacob Larsen med utvalgte bilder som vises underveis.  Vi skal selvfølgelig ha taler og hilsener, noen gode historier, litt sang, og det blir også andre innslag.  Tanken er at vi skal få tid til å prate, oppleve litt høytidelighet, ha det moro og få med oss en viktige hendelser fra roklubbhistorien.

Klubbstuen vil ikke romme alle gjestene og vi kommer til å rigge oss til i to båthaller med tilhørende partytelt. Festkomiteen har en god plan for dette, og vi tror at alle gjester vil få møte «sine» venner og få en flott fest med gode venner.

Alle påmeldte gjester til festen vil få tilsendt detaljert informasjon om festen på epost.

hilsen Festkomiteen og styret